Gironella recupera la llum, tretze hores després, i l’alcalde anuncia que reclamarà compensacions a Endesa

De 3 la tarda a 4 de la matinada. Cal Bassacs i Cal Ramons han passat més de mig dia sense llum i, el que és més greu, bona part d’una de les nits més fredes de l’any. Endesa ha restablert el servei de matinada, però ha quedat molt lluny de satisfer l’Ajuntament i els ciutadans.

En una piulada, l’alcalde ha culpat la companyia elèctrica de “la nefasta inversió en la xarxa elèctrica i la poca atenció dispensada”. La setmana que ve, ha dit, reclamarà a Endesa compensacions per danys i també ajudarà a la ciutadania que es vulgui sumar a la queixa de l’Ajuntament.

L’avaria a Gironella va afectar unes 600 llars de Cal Bassacs i Cal Ramons. En vista que el problema no se solucionava i s’acostava la nit, l’Ajuntament va habilitar el Casal La Llar i el Local del Blat com a punts d’acollida per a les persones afectades. No hi trobarien llits, però sí un lloc calent, amb calefacció.

X