Intent d’estafa a Puig-reig: truquen fent-se passar per una companyia elèctrica i demanen dades personals

Detectat un intent d’estafa a alguns veïns de Puig-reig. Els estafadors fan trucades telefòniques fent-se passar per treballadors d’una companyia elèctrica i demanen als usuaris dades personals. En un comunicat, l’Ajuntament recomana a la població que, en cas de dubtes, no faciliti dades personals ni bancàries a través del telèfon.

El consistori demana també que els usuaris pengin la trucada quan sospitin que els volen ensarronar. Acte seguit, recomana trucar a la companyia elèctrica per assegurar-se’n i desmuntar l’entramat dels estafadors. L’Ajuntament també ha posat l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a disposició de tots aquells veïns que vulguin denunciar un intent d’estafa.

 

 

 

X