Salut, Berga

L’hospital de Berga alerta que hi ha menys ingressos per Covid-19 que a la primera onada, però que són molt més greus

L’hospital de Berga alerta que hi ha menys ingressos per Covid-19 que a la primera onada, però que són molt més greus

Hi ha menys ingressos per coronavirus que a la primera onada pandèmica, però són molt més greus. És la conclusió que treu el personal de l’Hospital Sant Bernabé de Berga després de fer balanç de les dades de les últimes setmanes, segons ha explicat el regidor de Drets Socials de la ciutat, Ivan Sànchez.

Tal com ja va informar l’Aquí Berguedà, el nombre d’ingressos setmanals és força alt i constant des del desembre, però encara és lluny de les dades del març i l’abril del 2020, durant el pic de la primera onada vírica. Per sort aquest alt nombre d’ingressos s’està contrarestant amb un bon ritme d’altes, i això manté el nombre de llits ocupats en una situació més o menys estable. Ara bé, més enllà d’aquestes dades, el personal sanitari ha detectat que els casos d’aquest hivern són molt més greus que els de la primavera i demana extremar les mesures de seguretat i les precaucions.

Segons les dades que el centre va fer públiques divendres, ara mateix hi ha 11 llits ocupats per pacients amb diagnòstic de Covid-19 a l’hospital. Són un més que la setmana anterior: en el decurs de la setmana passada hi va haver 13 ingressos nous i es van donar 12 altes. A banda, es va produir una nova defunció i es va haver de fer un trasllat d’un pacient a un altre centre.

 

 

Ajuntament de Berga coronavirus COVID-19 Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé Ivan Sánchez

Comentaris