Cadena de robatoris a l’interior de cotxes aparcats en un restaurant de Berga mentre els propietaris dinaven

Cadena de robatoris a l’aparcament del restaurant La Cabana, de Berga, aquest divendres al migdia. Un grup de lladres han sostret a la força material de l’interior d’entre quatre i cinc vehicles que estaven aparcats davant el restaurant.

Els Mossos han rebut l’avís pels volts de les 3 del migdia i, immediatament, han activat diversos controls a la zona per intentar localitzar els autors dels furts. Malgrat tot, no ho han aconseguit i continuen investigant els fets per treure’n l’entrellat.

La policia resta a l’espera que els amos dels cotxes que han patit els robatoris denunciïn formalment els fets. De moment, i partint de les declaracions que s’han pres in situ, els lladres s’haurien motxilles, ordinadors i jaquetes, entre d’altres.

 

 

X