Les empresàries i directives del Berguedà reivindiquen en un vídeo que “les ocupacions no tenen gènere”

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Les empresàries i directives del Berguedà reivindiquen en un vídeo que “les ocupacions no tenen gènere”

Les empresàries i directives del Berguedà també se sumen al Dia Internacional de les Dones. L’ACEBsuma, la comissió de la patronal que es dedica a visibilitzar la tasca de les dones en el món empresarial, ha publicat un vídeo sota el títol “Les ocupacions no tenen gènere. Sigues l’heroïna de la teva vida”.

Amb el lema “Suma’t a la lluita contra les barreres i els estereotips, sigues l’heroïna de la teva vida”, l’ACEBsuma vol animar a totes les dones a no tenir perjudicis ni pors, que entenguin que res és impossible, que no hi ha barreres, a perseguir els seus somnis. “Per molt difícil o inassolible que sembli, amb esforç i dedicació, tot es pot aconseguir”, afirma Mar Jiménez, membre de la comissió.  

Segons l’ACEBsuma, els treballs que es consideren socialment com productius o tècnics, tendeixen a estar ocupats per homes. “Ens falten professionals dones en el món de les enginyeries, informàtica i és necessari visibilitzar-les”, apunta Judit Vinyes, geòloga, geobiòloga i membre de la comissió. En aquest sentit, el president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, ha destacat que “el que hauria de prevaldre en una feina és la capacitat curricular, s’ha de valorar a les persones per la seva experiència, no pel seu gènere”. I per reivindicar-ho tot plegat, ara també hi ha un vídeo publicat a les xarxes.

Si tens problemes per veure el vídeo, fes clic AQUÍ[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1NTAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGWUNnTERoQllZanMlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvdyUzRCUyMmFjY2VsZXJvbWV0ZXIlM0IlMjBhdXRvcGxheSUzQiUyMGNsaXBib2FyZC13cml0ZSUzQiUyMGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYSUzQiUyMGd5cm9zY29wZSUzQiUyMHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X