“Darrere de cada pantalla poden haver-hi infinits ulls”, la nova campanya de Berga contra el ciberassetjament

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

“Darrere de cada pantalla poden haver-hi infinits ulls”, la campanya de Berga contra el ciberassetjament

Nova campanya de l’Ajuntament de Berga adreçada als joves. Es diu ‘Unfollow’ i consisteix en un vídeo que pretén sensibilitzar sobre el ciberassetjament. Per fer-ho, utilitza aquest eslògan: “Darrere cada pantalla hi poden haver infinits ulls”.

L’acció forma part de la campanya ‘Vull la xarxa!’, iniciativa inclosa en el projecte ‘Vull la nit!’ impulsat per l’Ajuntament de Berga per promoure unes festes lliures de sexisme al municipi que s’ha estès a altres àmbits com l’entorn digital o l’esport. Ha estat creada per la dissenyadora Paula Gonfaus, i també inclou una versió musical de la cançó ‘Fucking perfect’ de Pink. El vídeo ha comptat amb la participació de Dúnia Bordell, Mauro Canova, Marc Canturri, Jan Cervera, Eudald Feliu, Joel Jimenez, Cesc Prat, Isaac Rosa, Judit Sitges, Gal·la Torres, Júlia Vegas i Gerard Vilardaga.

La versió instrumental de la cançó ha estat interpretada per Júlia Camprubí i Miquel Escànez i compta amb les veus de Clàudia Arisó i Guillem Cardona.

Si tens problemes per veure el vídeo, fes clic AQUÍ[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1NTAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGOGdXOENFRTduZWMlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvdyUzRCUyMmFjY2VsZXJvbWV0ZXIlM0IlMjBhdXRvcGxheSUzQiUyMGNsaXBib2FyZC13cml0ZSUzQiUyMGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYSUzQiUyMGd5cm9zY29wZSUzQiUyMHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X