Gironella crearà un espai de coworking municipal a l’antiga llar d’infants de Viladomiu Nou

Gironella convertirà l’antiga llar d’infants de Viladomiu Nou en un espai de coworking municipal. L’Ajuntament ja ha licitat les obres, que serviran per adequar l’espai i habilitar dos despatxos individuals, dues sales de reunions, una zona de treball comuna i una zona de cocreació. En total, es preveu que simultàniament hi puguin treballar fins a 10 persones emprenedores o autònom.

Lluís Vall, regidor de Polítiques  de talent i innovació, explica que la reforma de l’espai pretén “generar un nou equipament que permeti oferir un espai de treball als joves emprenedors del municipi, captar autònoms d’altres punts del país que puguin teletreballar i identifiquin Gironella com un entorn de serveis i ben comunicat per establir-s’hi”. A banda, Vall confia que també es puguin crear sinergies entre els diferents perfils de persones que s’hi vagin incorporant.

L’actuació té un cost de 152.477,04 euros, i les empreses interessades en realitzar poden presentar la documentació fins el 24 de març a través del perfil del contractant. L’Ajuntament disposa d’una subvenció de gairebé 25.000 euros provinents del programa Leader, i està pendent de la resolució de diverses subvencions per aconseguir més finançament.

 

 

X