Òmnium torna a reivindicar el català amb una marató de lectura en públic en cinc municipis del Berguedà

Pensar en Sant Jordi és pensar en regalar llibres i roses, però també en una jornada de foment i difusió de la cultura i la llengua. Aquest any i per segona vegada en un Sant Jordi, Òmnium Berguedà ha organitzat la Marató de Lectura per la Llengua en cinc punts de la comarca. En tots ells la Marató va ser una excusa per a molts per plantar-se davant un micròfon i llegir un text per farcir una mica més de català la diada del llibre, la rosa i el drac.
La Marató va tenir com a epicentres el bell mig del passeig de la Indústria de Berga, a l’alçada del carrer Lluís Millet; la plaça Doctor Armengou de Gironella, just davant del Local del Blat; la plaça de l’Ateneu d’Avià, la plaça de la Creu de Puig-reig; i la plaça de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà.
Si t’ho vas perdre, te’n pots fer una idea en aquest recull de fotografies cedides per Òmnium.
Si tens problemes per veure-les, fes clic AQUÍ.

X