PortAventura, un parc per no oblidar mai

Els parcs temàtics són els preferits de grans i petits, on es gaudeix al màxim de totes les atraccions que aquesta classe de centres d’oci tenen per a tothom. A Espanya en trobem molts, però cap com PortAventura, que compta amb atraccions increïbles per a tots els gustos i amb molt bons preus.
La diversió no té límits quan es tracta d’un parc temàtic i, sens dubte, el millor de tot Espanya és Port Aventura Park, que té unes atraccions meravelloses per a tots els gustos, unes instal·lacions modernes i còmodes, una atenció de primer nivell i molta emoció en tots els sentits.
Aquest parc, ubicat a la província de Tarragona, va ser inaugurat el 1995 i, des de llavors, no ha deixat de rebre visitants i turistes d’arreu del món que gaudeixen de les seves fascinants àrees temàtiques: Costa Caribe Aquatic Park, Lejano Oeste, México, Polinesia, China, Sésamo Aventura i Ferrari Land.
A més a més, compta amb 6 luxosos hotels temàtics dins del parc, on la diversió creix encara més, perquè ofereixen accés il·limitat a les instal·lacions i plans amb tot inclòs per no perdre’s res.
 

Entrades econòmiques

El cost de les entrades per a aquest parc és molt econòmic i es poden adquirir amb diferents plans per gaudir encara més de les atraccions i per diversos dies, ja que és pràcticament impossible visitar-lo tot en un sol dia.
L’entrada d’un dia per a nens entre 4 i 10 anys, igual que per a persones més grans de 60 anys, és d’aproximadament 42 euros; per a la resta d’adults és de 48 euros. Però hi ha opcions que permeten passar dos o tres dies, i això rebaixa significativament el cost per dia. I si t’allotges en un dels hotels del parc, l’estalvi encara pot ser més gran.
Aquests preus són vàlids quan es compra per internet, si les entrades s’adquireixen directament a la taquilla el cost es pot incrementar uns 2 euros més per persona. Així doncs, el millor és reservar amb temps a través de les opcions online, que ofereixen còmodes i segurs mètodes de pagament digital.
 

Allotjar-se al parc: més diversió

PortAventura Park té sis bonics hotels a disposició dels seus clients, per a tots els gustos i pressupostos. Amb l’allotjament pots tenir una entrada il·limitada a les instal·lacions del parc durant el temps d’estada, amb esmorzar inclòs, wifi gratuït a totes les àrees i molts altres beneficis. També es pot obtenir un dia gratis a Ferrari Land, descomptes per a PortAventura Caribe Aquatic Park o passis i polseres exprés.
Tots els hotels tenen una temàtica, com el Gold River, la Mansión de Lucy i l’Hotel Colorado Creek, ambientats en el Viejo Oeste; l’Hotel PortAventura, que s’assembla a un poble del Mediterrani; l’Hotel El Paseo, que és un veritable paradís tropical. La diversió està totalment garantida.
Al registrar-se en un d’aquests hotels es rep una clau electrònica que no només serveix per accedir a l’habitació, sinó també per accedir a diverses àrees del parc i per fer-la servir com targeta de crèdit interna, amb la finalitat de poder comprar el que vulguis i pagar-ho després al compte de l’allotjament.
Tots els plans d’allotjament tenen l’esmorzar inclòs, però si es prefereix adquirir un règim de tot inclòs o pensió completa, es pot accedir als restaurants amb uns tiquets.
El check-in als hotels és a les 3 de la tarda, però pots arribar abans, deixar l’equipatge a l’habitació i gaudir del parc des de ben d’hora, de manera que quan tinguin l’habitació a punt per a tu t’avisaran amb un missatge de text perquè agafis la clau i puguis accedir a la teva habitació si ho desitges.
Al marxar també pots entregar l’habitació, deixar el teu equipatge a la recepció i gaudir del parc durant el temps que vulguis, només has de passar a recollir les teves coses quan vulguis marxar.
 
 

Diversió sense límits

Les atraccions de PortAventura Park són molt diferents, n’hi ha per tots els gustos. Per poder gaudir de totes realment és necessari més d’un dia. En aquest sentit, els parcs datraccions més destacats són els que resumin a continuació:
Shambhala, expedición al Himalaya: és una muntanya russa de tres minuts de durada plens d’adrenalina, que té grans loopings i baixades de fins a 76 metres en què es pot arribar a una velocitat de 134 km/h. És una de les principals atraccions del parc.
Stampida: és una altra muntanya russa, una mica més suau que l’anterior, que pot arribar als 70 km/h. Té dos recorreguts, un blau i un vermell, que donen la sensació de participar en una cursa. Durant el recorregut alguns trams s’intercanvien de carril.
Tutuki Splash: consisteix en un passeig en una barca que es mou a una velocitat de 56 km/h, a través de boscos polinesis, amb emocionants caigudes que están al voltant del saltant d’aigua del volcà. La diversió és segura i la remullada d’aigua també.
El secreto de los mayas: es tracta d’un laberint gegant ple de llums de neó i miralls que creen un divertit espectacle visual. A més a més dels extraordinaris efectes de so i altres trucs que converteixen el moment en una experiència inoblidable. Aquesta atracció està dissenyada per a nens i només hi poden accedir els pares si els fills tenen menys de 12 anys.
Hurakan Condor: és una aventura que posa els pèls de punta a qualsevol i consisteix en una llançadora de 100 metres d’alçada, que té cinc gòndoles amb seients que s’inclinen tant que arriben fins dalt de tot. El desplaçament arriba als 115 km/h i, malgrat que només dura 33 segons, és bastant intens, no apte per a tota la família, només per als més arriscats.
Grand Canyon Rapids: les barques que es fan servir en aquesta atracció tenen capacitat per a 9 persones, amb una intensitat moderada perquè tots els membres de la família la puguin gaudir. Són 3 minuts de baixada per uns ràpids segurs, on els desplaçaments és d’uns 15 km/h.
Això només és una mostra de tot el que PortAventura Park ofereix als seus visitants, així que si tens pensat fer una escapada de vacances, fes un cop d’ull a aquesta emocionant opció i gaudeix al màxim de les seves atraccions.
 
 

X