Detenen dos veïns del Berguedà per intentar cremar un treballador d’un càmping de Saldes

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, dijous, dos joves de 19 i 18 anys, veïns del Berguedà, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un delicte d’incendi.
El passat 7 d’agost, sobre les 3 de la matinada, els Mossos van rebre l’avís d’un incendi en una tenda tipus bengalí en un càmping de Saldes. Quan els agents van arribar, l’incendi ja estava apagat i la tenda havia quedat totalment cremada. Afortunadament, en el moment dels fets, a l’interior no hi havia ningú, i gràcies a la ràpida actuació dels campistes no es van produir danys majors.
Els Mossos van obrir una investigació i van esbrinar que l’incendi havia estat provocat per tres joves de la zona. Segons les indagacions, els autors havien discutit amb un treballador del càmping i, arran de la disputa, van cremar la tenda on aquest dormia. Els joves van fer ús d’un desodorant com accelerant per calar foc.
Ahir dijous, els investigadors van localitzar i detenir a Berga dos dels presumptes autors dels fets, els quals van ser detinguts per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un delicte d’incendi. Avui han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual ha decretat llibertat amb mesures cautelars.
La investigació continua oberta per tal de localitzar l’altre autor.
 

X