Arranjaran mig quilòmetre del camí entre l’Escola Xarxa i el càmping Berga Resort

S’arranjarà mig quilòmetre del camí que uneix l’Escola Xarxa de Berga i el càmping Berga Resort. Es farà gràcies a una subvenció de la Generalitat gestionada pel Consell Comarcal del Berguedà. D’aquest ajut, en sortiran 20.000 euros dels 38.000 que val l’actuació. Els 18.000 restants els posarà l’Ajuntament.

El Ple municipal ha aprovat per unanimitat la intervenció. Era necessari passar-ho per ple perquè cal signar un conveni entre l’Ajuntament i el Consell per poder repartir-se el cost de l’obra.

El regidor d’Urbanisme, Aleix Serra, ha assegurat al ple ordinari que l’inici de les obres serà “imminent”. Serra ha explicat que, quan el Consell va obrir la convocatòria, van optar per proposar arranjar aquest camí perquè és un dels que presenten més mal estat a la ciutat. No es podrà actuar en tot, però sí en uns 500 metres.

X