El govern de Berga s’està plantejant mantenir Ràdio Berga al passeig de la Pau, tot i haver desmuntat les instal·lacions

“Han sortit opcions que fa mesos no existien”. L’alcalde de Berga i regidor de Comunicació, Ivan Sánchez, ha dit aquest vespre al ple de setembre que s’està negociant mantenir Ràdio Berga al local del passeig de la Pau on l’emissora ha viscut l’última etapa de producció.

Sánchez no ha volgut avançar-ne més detalls, però ha afegit que “probablement a finals de mes podem anunciar alguna cosa ferma”. A més, l’alcalde ha assegurat que el desmuntatge de les instal·lacions de fa uns mesos no afecten el fet que s’hi pugui tornar a fer ràdio.

El govern va ordenar el desmuntatge de la ràdio el novembre de l’any passat amb la idea de traslladar la seu de l’emissora a un espai municipal i, així, estalviar-se el lloguer del local. El local va quedar pràcticament buit: els aïllaments acústics i tots els equipaments tècnics es van treure del local del passeig de la Pau; i, a hores d’ara, hi queda poc més que l’ordinador que fa que l’emissora segueixi emetent música les 24 hores.

Durant aquests deu mesos, l’Ajuntament ha continuat pagant el lloguer del local, tot i tenir-lo pràcticament buit. Ara, segons deixen entreveure les paraules de l’alcalde, el relat podria fer un canvi de rumb total i el govern es planteja obrir una nova etapa de ràdio al local que fa menys d’un any volia treure’s de sobre com fos.