El berguedà Grau Franch es consolida al podi de la Copa Catalana de Trial de Nens

Ara mateix Franch és tercer a la general, amb 25 punts de marge respecte al quart classificat

Nou podi de Grau Franch a la Copa Catalana de Trial de Nens. El pilot de Gironella ha acabat tercer a la cinquena cita del certamen, a Esplugues del Llobregat, i continua mostrant una regularitat que el consagra als llocs d’honor a la classificació general.

Ara mateix Franch és tercer, amb 25 punts de marge respecte al quart classificat, que és Silvestre Ginferrer. Això sí, el gironellenc és lluny dels dos primers pilots a la general, Arnau Arias i Gael Hernández, que a Esplugues han tornat a protagonitzar el duel de la jornada. El vencedor d’aquesta última prova ha estat Hernández, que retalla cinc punts a Arias i queda a només cinc d’assaltar el primer lloc.

Per la seva banda, Grau Franch fa un pas més per acabar la temporada en llocs de podi. El gironellenc ja suma quatre tercers llocs en les cinc proves que s’han disputat fins ara. En l’altra, va quedar quart.

Ara, queden tres cites per cloure la temporada. La pròxima serà a Campredó, el 10 d’octubre, i les altres dues es disputaran a Corbera (el 24 d’octubre) i a Aitona (el 14 de novembre).