La campanya de micromecenatge per al llibre de Xavi Batriu arriba als 7.500 euros en menys d’una setmana

Ja s'han realitzat més de 250 aportacions, que permeten superar els 7.500 euros que, com a mínim, es necessitaven per poder editar el llibre

Xavi Batriu i el seu germà, Miquel, en els seus inicis en l'alpinisme. VERKAMI

En menys d’una setmana, la campanya de micromecenatge a Verkami per al llibre de Xavi Batriu ja ha superat els 7.500 euros que, com a mínim, es necessitaven per fer realitat el projecte. Les entitats i persones implicades en el llibre van fixar que necessitaven arribar a aquesta quantitat recaptada per editar el llibre i aquest dilluns, una setmana després d’iniciar la recollida, el Verkami mostra que ja s’han fet 259 aportacions i que s’han recollit gairebé 8.000 euros.

En la primera setmana d’una campanya que durarà 40 dies, hi ha hagut més de 60 mecenes que han aportat 20 euros al projecte, més de 70 persones que n’hi han posat 25, una quinzena de persones que n’hi han posat 29, 46 mecenes que han aportat 32 euros, 45 particulars que n’hi han posat 37, 5 persones que n’hi han posat 114 i 5 més que han arribat als 150 €.

La campanya

Els col·lectius on s’implicava el berguedà fa mesos que treballen conjuntament en un mateix projecte: el llibre ‘Xavi Batriu. Sempre amunt’. Serà un recull de gairebé 250 pàgines que inclourà records, agraïments, anècdotes i, en definitiva, textos d’amics que hi han col·laborat de manera totalment altruista.

Amb la campanya de micromecenatge que es va encetar fa una setmana, cada mecenes (és a dir, cada persona que faci una aportació) rebrà a canvi un lot d’obsequis en funció de l’aportació que hagi fet. La plataforma permet donar des de 20 euros a canvi d’un exemplar del llibre fins a 440 euros a canvi d’un lot de 20 llibres i 20 bufs que els col·lectius faran expressament per a l’ocasió.

La idea dels impulsors de la iniciativa és que el llibre pugui presentar-se públicament el 25 de febrer, quan farà 2 anys que el Xavi va perdre la vida en una caiguda a tocar de la C-16.

Tota la informació sobre la campanya i les formes de col·laborar-hi, AQUÍ

X