Centres de desballestament a la província de Barcelona

Patrocinat

Trobar peces de recanvi per a un automòbil a Barcelona no és una tasca fàcil per a alguns models, o perquè no n’hi ha gaires o per l’elevat cost. Anar a empreses de desguaces barcelona és la millor opció per poder localitzar aquella peça difícil d’aconseguir, o de trobar un recanvi per al cotxe a un preu molt més econòmic.

Per què anar a un centre de desballestament a Barcelona

La província de Barcelona compta amb una gran quantitat de centres de desballestament, això facilita trobar peces de segona mà per al cotxe a desguaces en L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona capital i altres ubicacions.

Els principals motius per comprar recanvis de cotxes en un centre de desballestament són:

Trobar peces concretes

Un dels principals motius per utilitzar els serveis d’un centre de desballestament és la impossibilitat de trobar un recanvi en concret. Molts models comencen a quedar-se desfasats i els fabricants deixen de produir peces i recanvis, cosa que complica el fet de trobar-ne originals i sense estrenar.

En un centre de desballestament es poden trobar recanvis de molts models que ja no es troben al mercat i que tenen les peces originals esgotades.

Estalvi econòmic

Un altre factor determinat per comprar peces de recanvi per a un automòbil en un centre de desballestament és el preu. Quan compres un recanvi original nou els preus es disparen, moltes vegades fins a xifres desorbitades, fent que la reparació tingui un cost molt gran (a la mà d’obra del mecànic s’ha d’incloure el preu de cada recanvi).

Als centres de desballestament els preus dels recanvis i peces tenen un valor notablement inferior, fent que la reparació d’un vehicle sigui molt més econòmica i assequible.

Comprar peces de segona mà amb garantia

Comprar per internet recanvis de segona mà directament a un altre usuari té alguns riscos. No existeix cap mena de garantia que la peça funcioni i, davant de qualsevol problema, és molt complicat reclamar al venedor una devolució o compensació.

Un centre de desballestament és una empresa professional que funciona seguint uns paràmetres establerts per llei, oferint els períodes de garantia fixats. Davant de qualsevol problema es pot anar al centre de desballestament a exercir el dret a canvi o devolució que estableix la llei, això suposa una gran garantia i seguretat a l’hora de comprar recanvis de segona mà.

Tenir cura del medi ambient

El fet de reutilitzar peces comprades en un centre de desballestament fomenta la cura del medi ambient i la sostenibilitat. Donar una segona vida a qualsevol recanvi implica que no és necessari tornar a consumir un de nou, evitant la despesa de nous recursos i la creació de residus i contaminació.

Per poder arreglar un vehicle i que el preu no sigui desorbitat, el millor és anar a un centre de desballestament a la província de Barcelona. A la gran oferta existent d’empreses del sector es podrà trobar aquella peça difícil d’aconseguir, o el recanvi que es necessita a un preu molt més econòmic.

X