Casa Lladó i la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà estrenyen vincles per donar feina a persones del Taller

Els usuaris del Taller Coloma s’encarreguen de penjar els cartells a les finques per avisar els veïns de la data en què els operaris de l’empresa passaran a fer les inspeccions periòdiques

L’empresa Casa Lladó S.L. i la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà estrenyen vincles. Per encàrrec de l’empresa, els usuaris del Taller Coloma són els encarregats de repartir per les finques de tota la comarca els cartells que avisen els veïns del dia en què els operaris passaran a fer la inspecció periòdica obligatòria a les instal·lacions de gas. Es tracta d’una revisió que s’ha de passar cada cinc anys a totes les llars.

Casa Lladó és l’encarregada de fer aquestes inspeccions, per encomana de Nedgia, la distribuïdora de gas natural del Grup Naturgy. Quan arriba la temporada d’inspeccions, cal penjar uns 200 cartells per setmana, un per cada bloc de pisos on cal fer revisions. I el tracte amb el Taller Coloma és un acord que permet que les dues parts hi surtin guanyant, segons expliquen des de Casa Lladó.

De fet, Casa Lladó és l’encarregada de fer les inspeccions al Berguedà, la Cerdanya, el Bages i el Solsonès, i en tots els territoris intenta que qui faci el repartiment de cartells sigui una entitat social. Al Bages, per exemple, tenen conveni amb Ampans; al Solsonès, amb Amisol; i a la Cerdanya, amb Tallers de la Cerdanya.

Al Berguedà, el vincle entre l’empresa i la Fundació Pro Disminuïts Psíquics ve d’anys enrere. Casa Lladó ja col·labora amb la Fundació cada Nadal des de fa uns anys. Els encarreguen les felicitacions de Nadal, fan ús del servei de bugaderia del Taller Coloma, els contracten com a repartidors de cartes i han col·laborat amb festes i esdeveniments que l’entitat ha fet, com ara la celebració dels 35 anys.

X