L’Hotel d’Entitats reobre com a punt de vacunació per posar les dosis de reforç contra la Covid

A partir d’aquest dimecres, l’Hotel d’Entitats de Berga torna a ser un punt de vacunació contra la Covid-19. És un dels punts que el Departament de Salut ha habilitat a la Catalunya central per posar les dosis de reforç contra el coronavirus. Els altres llocs són el Palau Firal de Manresa, la Universitat de Vic i l’Escorxador d’Igualada.

L’Hotel d’Entitats estarà obert fins a nova ordre dilluns, dimecres i dijous de 14 a 20 h i dimarts i divendres, de 9 a 15 h. El centre té capacitat per posar unes 1.000 dosis per setmana.

Per posar-se la vacuna de reforç, cal tenir més de 60 anys o haver-se vacunat amb Janssen. Si és el cas, cal demanar cita prèvia a través del portal web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Hi ha prop de 140.000 persones cridades a vacunar-se novament a la Catalunya central. En aquesta nova fase de vacunació, la prioritat és protegir les persones més vulnerables i, per tant, administrar la dosis de record o addicional en els col·lectius en els que s’ha anat aprovant  i que són els següents: usuaris de residències o centres de gent gran; persones en condicions de molt alt risc de patir malaltia greu; persones de 60 anys o més; i personal sanitari i sociosanitari i persones que en el seu moment van rebre la vacuna de Janssen.