La Farsa torna a treure al carrer els Pastorets de Berga

Es faran 12 passades els dies 25 i 26 de desembre amb la idea que els Pastorets puguin ser gaudits per uns 600 espectadors

L’Agrupació Teatral la Farsa tornarà a fer Pastorets a Berga, però repetirà amb el format ‘outdoor’ de l’any passat. Els Pastorets tornaran a escenificar-se pels carrers els dies de Nadal i Sant Esteve perquè, si es fa al teatre, la incertesa provocada per la pandèmia fa impossible garantir la seguretat entre els actors, actrius, tramoia, tècnics i col·laboradors de la funció.

Això sí, la Farsa ha introduït canvis en la representació per tal que el públic vegi un espectacle diferent que el de l’any passat. La principal novetat és l’augment de les sessions que es faran, amb la idea que ningú es quedi sense veure els Pastorets. Es faran 12 passades durant les tardes del 25 i el 26 de desembre per tal que es pugui arribar als 600 espectadors en total. A més, seran uns Pastorets immersius, de manera que el públic també prendrà part de les escenes.

També canvia el recorregut. Aquest any la funció començarà a l’escenari del Teatre Municipal de Berga per continuar, després, per un itinerari que farà parada a Sant Francesc, el Cinema Catalunya i el Casal Panxo. En total es representaran vuit escenes gràcies a la implicació de més de cinquanta actors i actrius de l’entitat.

Les entrades

Les entrades per veure els Pastorets de Berga al carrer ja es poden comprar a través de la pàgina web de l’agrupació i amb un preu general de 8 euros, i 5 € per als menors de 12.

Paral·lelament i en col·laboració amb Bergacomercial, la Farsa farà possible una exposició de fotografies dels Pastorets dels últims anys obra d’Anna E. Puig i Queralt Vegas. Les imatges es podran veure del 3 de desembre al 9 de gener als aparadors i botigues del comerç local del carrer Major de Berga.

X