Reobren el trànsit al pont de la Fàbrega, el principal accés al veïnat de Noet

L’Ajuntament de Berga ha reobert aquest divendres al migdia el pont de la Fàbrega al trànsit de vehicles, un cop completades el gruix de les obres de reparació i millora que s’hi han fet durant la tardor. D’aquesta manera queda restablert l’accés principal al veïnat de Noet. La via estava tallada als vehicles des de l’estiu del 2020 i, de fet, fins i tot havia propiciat que els veïns hi fessin un mural que encara ara llueix a tocar del pont.

Un pont més ample i segur

L’obra ha permès la reparació del pont i la pavimentació dels accessos, però també ha inclòs millores en la seguretat que el veïnat havia reivindicat durant dècades. Concretament, el projecte ha contemplat l’ampliació de l’amplada de pas del pont per a millorar la circulació dels vehicles agrícoles, així com la instal·lació de baranes de seguretat a ambdós costats, que afavoriran el pas segur dels vehicles, però també del gran nombre de vianants i esportistes que freqüenten la zona.

Els pròxims dies s’enllestiran els últims acabats, amb actuacions que poden implicar algun tall puntual de trànsit. L’obra l’ha executat l’empresa Aïllaments i Instal·lacions Rial, S.L. per un import de 69.125,69 € (IVA inclòs). 

X