Sant Francesc es convertirà en un “recinte màgic” durant tres dies de Nadal, amb activitats per als infants

Serà del 27 al 29 de desembre i les activitats aniran des de tallers de maquillatge i fanalets fins a contacontes i espais de jocs

És la gran novetat de les festes de Nadal a Berga: el convent de Sant Francesc es transformarà en El Recinte Màgic, un espai on passaran activitats simultànies per a infants durant tres dies de Nadal. Serà del 27 al 29 de desembre i les activitats aniran des de tallers de maquillatge i fanalets fins a contacontes i espais de jocs.

La regidora de Cultura i Festes, Roser Valverde, ho ha presentat aquest dijous al matí en roda de premsa. El recinte estarà obert els tres dies, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. “La idea és que hi hagi activitats que passin a la vegada i que els infants puguin escollir la que més els agrada”, ha explicat la regidora.

Per participar en algun dels actes, cal reservar entrada a Ticketara. Les entrades sortiran a la venda en els pròxims dies.

L’arribada dels patges reials

El 27 de desembre els patges reials arribaran a la ciutat i seran rebuts a l’Ajuntament a dos quarts de 10 del matí per les autoritats municipals. Després, es dirigiran a la capella del Santíssim, del convent de Sant Francesc, on els infants els podran entregar les cartes per als Reis d’Orient.

Serà el primer dia d’obertura del Recinte Màgic i l’entrega de cartes als patges serà una de les activitats que s’hi podrà fer. Els enviats d’Orient recopilaran les cartes de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre.

En el mateix horari també hi haurà servei de patges virtuals: els patges atendran per videotrucada els infants que no hagin pogut anar a Sant Francesc. Això sí, per fer-ho, cal reservar cita AQUÍ.

La Nit de Cap d’Any torna al pavelló

L’Ajuntament de Berga també ha presentat aquest dijous la Festa de Cap d’Any 2022. Serà a partir de dos quarts d’1 de la nit, al pavelló vell. Hi haurà 900 entrades anticipades per a majors de 16 anys. El regidor de Joventut, Isaac Santiago, ha explicat que els menors d’aquesta edat també hi podran accedir, però amb autorització dels pares.

Les entrades també es posaran a la venda a Ticketara en els pròxims dies per 10 euros. També n’hi haurà a taquilla, per 15 €. Cada entrada inclourà xurros, xocolata i aigua i, per poder accedir al pavelló, caldrà presentar el passaport Covid.

Els encarregats d’amenitzar la festa seran Siles Events, a partir de les 00.30 h, Thug Life, a les 01.30 h, i DJ Flowwa, a les 3.30 h.