Puig-reig avisa que els nius de vespa asiàtica que hi ha al poble no són un perill per a la primavera

L'Ajuntament explica que els nius de vespa que han quedat buits no es reactivaran de cara a la propera temporada i assegura que "els esforços s'han de centrar en detectar els nous"

Vespa asiàtica

Els nius de vespa asiàtica que diversos residents de Puig-reig han detectat darrerament no representen cap perill de cara a la primavera. L’Ajuntament ha emès un comunicat tranquil·litzador on aclareix que “els nius que durant l’hivern queden buits, sense vespes, ja queden inactius per a la propera temporada i deixen de ser un problema”.

Per això, l’Ajuntament assegura que “els esforços han d’anar dirigits a detectar, identificar i eliminar els nous nius primaris que durant aquesta primavera es començaran a generar”. L’Ajuntament ho ha aclarit en un comunicat, després de rebre diverses consultes i avisos per part de la ciutadania, que n’ha detectat últimament al poble.

X