Un accident amb quatre vehicles implicats provoca fins a dos quilòmetres de cues a la C-16 a Berga

La sortida de Berga per l'institut, atapeïda de cotxes per l'accident a la C-16. MARC CANTURRI

Una col·lisió per encalç amb quatre vehicles implicats ha provocat cues de fins a dos quilòmetres a la C-16 a Berga, aquest dilluns al vespre. L’accident ha estat al punt quilomètric 97, en sentit Barcelona, quan passaven cinc minuts de dos quarts de 7 de la tarda (18.35 h). Hi ha hagut quatre ferits lleus.

Fonts del Servei Català de Trànsit han explicat a l’Aquí Berguedà que s’ha optat per fer talls intermitents a la carretera, que s’han complementat amb el pas alternatiu de vehicles en un sentit i l’altre de la marxa.

Pels volts de tres quarts de 8 del vespre, els talls a la C-16 ja dibuixaven una filera de cotxes aturats a la sortida de l’IES Guillem de Berguedà. Davant aquest problema, agents de la Policia Local han complementat el dispositiu de Mossos que ja hi havia a la C-16 i han bloquejat la sortida de la ciutat per evitar que el tap es fes encara més gran.

X