El nou programa de Sílvia Abril a TVE dedica el seu debut al Berguedà i l’escudella de blat de moro escairat

Estrenat el nou programa de Sílvia Abril a La 2. Es diu ‘La recepta perduda’, vol preservar els plats tradicionals catalans que estan en risc de caure en l’oblit, i ha dedicat el primer episodi a l’escudella de blat de moro escairat.

Per fer-ho, Sílvia Abril ha visitat Gironella i Cal Rosal. Amb quadern en mà i sobre la bicicleta, Abril visita la Fira de la Puríssima, aprofundeix en la gastronomia del Berguedà, en el perquè dels nostres plats i en com han canviat en els últims temps. I aconsegueix entrar a casa de l’Antonio, un mestre cansalader que s’ha fet un tip de cuinar escudella de blat de moro escairat i que té entre cella i cella que les seves filles facin el mateix.

El primer programa de ‘La recepta perduda’ es va emetre aquest diumenge, 16 de gener, a 2/4 de dues de migdia (13.30 h). Si te’l vas perdre, pots recuperar-lo AQUÍ.

X