L’hospital de Berga torna a permetre les visites a pacients que no tenen Covid

L’entrada a la Fase 2 permet que els pacients no Covid puguin tenir un acompanyant durant una hora al migdia i una altra hora a la tarda

L’Hospital de Berga ha entrat aquest dilluns a la Fase 2 del protocol d’accessibilitat, que flexibilitza les mesures d’accés i permet que els pacients que no tenen Covid puguin estar acompanyats per una única persona durant una hora al migdia i una altra hora a la tarda. L’horari de les visites és de 12.30 a 13.30 h i de 18.30 a 19.30 h, i l’acompanyant haurà de ser sempre el mateix durant almenys 7 dies.

La resta de mesures no canvien: els pacients amb Covid no poden rebre visites excepte casos excepcionals. Tampoc no es permeten acompanyanta a Urgències ni a Consultes Externes, tret de casos excepcionals.

En un comunicat, l’hospital recorda la importància de portar sempre mascareta quirúrgica o FFP2 i de seguir totes les mesures de seguretat: rentat de mans, ús de mascareta, distància i ventilació.

Mentrestant, les dades al Berguedà continuen baixant. Per primera vegada des del desembre, la setmana del 28 de gener al 3 de febrer es van registrar menys de 500 casos (466), molt lluny del pic de més de 1.200 positius que es va registrar a mitjans del mes passat.

X