Els Bombers extingeixen un incendi que ha cremat 2.600 m² de vegetació agrícola a Castell de l’Areny

També aquest dimecres, a Berga ha cremat la planta baixa d'un edifici del barri del Tossalet de les Forques, molt a prop dels pavellons d'esports

Els Bombers han extingit aquest dimecres a la tarda un incendi que ha cremat 2.600 m² de vegetació agrícola a la zona de Coll Juvell, a Castell de l’Areny. L’avís s’ha rebut quan faltaven pocs minuts per dos quarts de quatre de la tarda i el cos de Bombers hi ha destinat tres dotacions. Al vespre, el cos ha anunciat a través de les xarxes socials que donava el foc per extingit.

També aquest dimecres, a Berga ha cremat la planta baixa d’una casa del carrer Nicolau, al barri del Tossalet de les Forques (zona dels pavellons poliesportius). El SEM ha hagut d’atendre una persona afectada pel foc, que ha cremat un menjador, una cuina i parcialment habitacions i un lavabo de la planta baixa de l’edifici. Tot l’immoble ha quedat afectat pel fum i els bombers hi han treballat amb 4 dotacions.

X