Vine a conèixer l’Escola Sant Joan, comencen les preinscripcions

L'Escola Sant Joan és un centre educatiu emblemàtic de Berga. Amb el parc del Lledó als peus i amb més de 50 anys a l'esquena, l'escola es consolida, any rere any, com un servei públic de qualitat i únic, des de P3 fins a 6è de Primària.

L’Escola Sant Joan és un centre educatiu emblemàtic de Berga. Amb el parc del Lledó als peus i amb més de 50 anys a l’esquena, l’escola es consolida, any rere any, com un servei públic de qualitat i únic, des de P3 fins a 6è de Primària.

Té dos patis, un d’ells amb porxo, i un ampli edifici on es distribueixen les aules. Hi ha servei d’acollida matinal a partir de les 8 menys 10 del matí (7.50 h) per a aquelles famílies que necessiten deixar-hi l’alumne abans de l’inici de les classes. També hi ha servei d’acollida de tarda fins a dos quarts de 6 de la tarda (17.30 h) per a les famílies que no puguin recollir els infants a l’hora que acaben les classes. El centre també ofereix un ampli ventall d’activitats extraescolars, repartides entre el migdia i la tarda. I, a banda, hi ha servei de menjador amb cuina pròpia que ofereix àpats fets amb productes de proximitat.

A més, l’equip docent vetlla perquè hi hagi un contacte diari amb les famílies i ofereix a l’alumnat eines singulars per créixer aprenent. A Educació Infantil, per exemple, es treballa per espais: hi ha tardes que l’alumnat treballa en grups més reduïts i passen a fer classe en aules especialitzades que permeten aprofundir en disciplines com les matemàtiques, l’experimentació o l’arquitectura.

L’Escola Sant Joan també forma part de diversos programes educatius, treballa l’educació emocional i aposta amb fermesa pel treball cooperatiu.

Si vols conèixer l’escola en persona, hi ha portes obertes des de mitjans de febrer. Es poden concertar hores de visita trucant prèviament al 93.821.10.83.

Les preinscripcions per al pròxim curs, 2022/2023, ja s’han obert: es poden fer del 7 al 21 de març.

Escola Sant Joan

Carrer Roca de Pila núm. 2

08600 Berga

Telèfon 93 821 10 83

correu@escolasantjoan.cat