33.700 euros per 13 encerts en una travessa validada a Berga

Aquesta setmana, a Berga, també s'hi ha repartit un primer premi del sorteig de la Loteria Nacional d'aquest dijous pel número 87.781

Pluja de diners a Berga. Loterías y Apuestas del Estado ha informat aquest divendres al matí que una travessa del 9 de març validada a Berga ha resultat guanyadora de 33.762,35 euros. El jugador ha encertat 13 partits de la jornada i va validar la seva butlleta de ‘La Quiniela’ a l’administració de loteria del carrer Gran Via, número 35. La seva és una de les dues butlletes premiades per haver fet 13 encerts aquesta jornada.

A banda, també a Berga, però a l’administració del passeig de la Indústria, 70-B, s’hi va validar una butlleta guanyadora del Primer Premi del sorteig de la Loteria Nacional que es va celebrar aquest dijous, 10 de març. El primer premi ha estat el número 87.791 i cada dècim premiat s’endú 200.000 euros, segons el web de Loterías y Apuestas del Estado. Una de les butlletes s’ha venut al passeig de la Indústria de Berga, però també se n’han repartit a Terrassa, Vinaròs (Castelló), Barcelona i Moraleja (Càceres).

X