Gironella estrenarà en les pròximes setmanes un nou espai lúdic per a infants de 0 a 6 anys

Lurdes Roset, regidora d’Educació, explica que l’objectiu d’aquesta actuació és "apropar i connectar els espais educatius a la col·laboració amb l’entorn"

L’Ajuntament de Gironella està ultimant la instal·lació d’una estructura a la plaça de l’Estació, davant la Llar d’Infants Estel de Gironella, per crear un espai lúdic destinat a infants de 0 a 6 anys, elaborada amb materials naturals.

Paral·lelament, i seguint la metodologia del centre, s’han ubicat 3 estructures més al pati de la Llar d’Infants Estel Gironella per generar un espai viu amb elements naturals que aportin un grau de curiositat a l’infant i el convidin a explorar i investigar.

Lurdes Roset, regidora d’Educació, explica que l’objectiu d’aquesta actuació és “apropar i connectar els espais educatius a la col·laboració amb l’entorn”. En aquest cas, s’ha apostat per instal·lar elements amb unes característiques molt diferents de les dels altres parcs infantils del municipi, per tal de fomentar la relació amb l’entorn i la natura, l’expressió corporal i motriu més àmplia i l’experimentació amb materials i espais.

Està previst que la instal·lació finalitzi en les pròximes setmanes, i que a finals de mes l’estructura principal ja es pugui utilitzar”,  ha conclòs Roset.

X