La Pobla de Lillet crea la primera Fira de la Tapa i el Disc del Berguedà

Durant tot aquest dissabte, 14 de maig, hi haurà parades de vinils i música al parc Xesco Boix

Vista de la Pobla de Lillet. ACN

Nova fira al Berguedà. L’Ajuntament de la Pobla de Lillet ha creat la Fira de la Tapa i el Disc, que viurà la seva primera edició aquest dissabte, 14 de maig. Durant tot el dia hi haurà parades de vinils i música al parc Xesco Boix. Serà la primera fira del disc que se celebra a la comarca del Berguedà.

L’Ajuntament confia que aquesta sigui la primera de moltes edicions. En un comunicat, expliquen que la mostra combinarà els vinils amb la gastronomia, de manera que la bona música estarà acompanyada d’un espectacular assortiment de tapes elaborades pels bars, comerços i restaurants del municipi.

L’Ajuntament assegura que “el nivell gastronòmic al municipi és molt alt” i considera que quedarà demostrat durant tot el cap de setmana. El plat fort serà dissabte al parc Xesco Boix, en format vermut d’11.30 a 13.30; i a la tarda, a partir de les 18.00 h, amb un festival de tapes amenitzat amb música funky en directe amb el grup Sirocco Band, a partir de les 19 h.

Diumenge també hi haurà activitat. Els bars, restaurants i comerços del poble tornaran a oferir tapes, però aquesta vegada no serà al carrer sinó als establiments del municipi.