Avià edita 5.000 tríptics sobre els 21 comerços del poble per donar-los a conèixer als visitants

Els tríptics es repartiran pels comerços amb la idea que en les pròximes setmanes els visitants puguin conèixer les botigues. En poques setmanes, el poble acollirà actes multitudinaris com Firhàbitat, l'aplec de penyes de l'Espanyol o Avià Art

L’Ajuntament d’Avià ha editat 5.000 tríptics que recullen els 21 establiments comercials que hi ha al municipi. Es tracta d’una acció de promoció i dinamització del comerç local. “Volem que les persones que ens visitin tinguin informació de les botigues i els serveis que poden trobar a Avià”. Així ho ha manifestat Patrocini Canal, l’alcaldessa: “D’aquesta manera poden fer les seves compres al nostre municipi”. Els tríptics es distribuiran aquest mes entre els comerços del municipi perquè el puguin oferir als visitants. També es podrà trobar a les dependències municipals i en els esdeveniments que se celebrin al poble.

Patrocini Canal ha destacat que el poble acollirà esdeveniments multitudinaris en les pròximes setmanes. És el cas de l’aplec de les penyes periques de Catalunya (el 29 de maig) i la fira de la bioconstrucció Firhàbitat (els dies 3, 4 i 5 de juny) o l’Avià Art. “Ens interessava poder fer difusió dels nostres comerços aprofitant la presència de persones que potser ens visitaran per primera vegada perquè tinguin informació de tot el que poden trobar al poble”, ha detallat Canal.

L’alcaldessa ha destacat que Avià és un municipi de 2.200 habitants “amb un teixit comercial viu i dinàmic que ofereix un ampli ventall de serveis i un tracte proper i personalitzat per satisfer els clients”. Per tot plegat, ha dit l’alcaldessa, “ho volem fer valdre”.

El tríptic recull una fotografia dels 21 establiments del poble així com el seu nom i l’adreça i una explicació dels serveis que ofereix el municipi i dels productes i serveis que ofereixen tots ells.

Els comerços que s’hi recullen són Queviures Mercès, Supermercat Petit Preu, Embotits Casa Fígols, cansaladeria cal Gasolà, carnisseria cal Tufaire, pa i degustació l’Stop, llibreria- merceria Avinguda 40, perruqueria Janina, perruqueria-barberia Marta, ferreteria Colell, farmàcia d’Avià, comercial Molí del Castell, Sat Molí del Castell, planxisteria Casals- Forcat,Vets Veterinari, bar – restaurant Padró, bar- restaurant La Teula, bar-restaurant La Roda, i bar i restaurant cal Garretà.