Quatre detinguts per vendre substàncies en un local de Berga

Són una dona i tres homes d'entre 28 i 60 anys, i se'ls ha detingut com a propietaris del local

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir aquest dimecres una dona i tres homes, d’entre 28 i 60 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte d’associació il·lícita.

A mitjans de març els Mossos van iniciar una investigació després de tenir coneixement que un local de Berga podria ser un punt de venda de substàncies estupefaents. El local, al carrer l’Espunyola, ha quedat precintat des que hi van entrar els agents.

Després de diverses indagacions, els investigadors van poder determinar que el local estava donat d’alta com Associació Cannàbica i que efectivament a l’interior del local s’estaven venent substàncies als seus clients.

Davant d’aquests fets, dimecres els mossos van localitzar i detenir les quatre persones responsables de l’associació. I posteriorment es va fer una entrada i perquisició al local.

A l’interior s’hi va localitzar 1.695 grams de marihuana. 65,60 grams de polen de marihuana. 710 grams de haixix i 834 euros.

El valor total de les substàncies intervingudes en el mercat negre seria de 15.018,76 euros.

La detinguda va quedar dimecres en llibertat després de declarar. Els altres tres detinguts han passat aquest dijous a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Berga i també han quedat en llibertat

X