El berguedà Toni Fuidias fitxa pel Girona

Ho fa per tres temporades, fins al juny del 2025, i formarà part de la plantilla del primer equip, tot i que tindrà fitxa del filial

Sorpresa de final de mercat a la Primera Divisió de futbol amb segell berguedà. El porter berguedà Toni Fuidias acaba de fitxar pel Girona. Ho fa per tres temporades, fins al juny del 2025, i formarà part de la plantilla del primer equip, tot i que tindrà fitxa del filial.

Fuidias es va iniciar en el futbol en clubs com el CE Berga, el Manresa i el Gimnàstic de Manresa – va guanyar el MIC el 2012 -, però la carrera futbolística del berguedà ha estat lligada al Reial Madrid des del 2013, quan s’hi va incorporar en edat aleví. Ja com a juvenil, Fuidias va ser convocat tres vegades amb el primer equip. La primera, en un partit amistós de pretemporada a Roma, la segona per a un partit oficial de la Liga Santander contra el Celta de Vigo i la tercera per a un Clàssic disputat al Bernabéu el març de 2020. A més, amb el Madrid, Fuidias es va proclamar campió de la UEFA Youth League 2020.

La temporada 2020/2021 va ascendir al Reial Madrid Castilla amb qui va jugar un total de 1.470 minuts, 16 partits com a titular en el seu primer any a Segona B. La temporada passada va disputar 23 partits, a Primera RFEF. A banda, va formar part de la convocatòria del Reial Madrid a la final de la Champions League del 2022, que el conjunt madrileny va guanyar davant del Liverpool.

X