Nova campanya de donació de sang a Berga: el 14 i 15 de setembre a l’Hotel d’Entitats

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que gaudeixi de bona salut sempre que tingui entre 18 i 70 anys, pesi 50 quilos o més i que, en cas de ser dona, no estigui embarassada

Berga organitza una nova campanya  de donació de sang. La campanya es farà a l’Hotel d’Entitats, dimecres 14 de setembre, de 17 a 21 h (donació de sang) i dijous 15 de setembre, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h (donació de sang i plasma). Es pot reservar hora a donarsang.gencat.cat o trucant al telèfon 935573566.

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que gaudeixi de bona salut sempre que tingui entre 18 i 70 anys, pesi 50 quilos o més i que, en cas de ser dona, no estigui embarassada.

Al web www.donarsang.gencat.cat es pot consultar el lloc més proper on donar sang. Les persones que tinguin previst un viatge, poden consultar prèviament el web www.donarsang.gencat.cat/viatges per comprovar si hi ha algun impediment per donar sang un cop s’ha tornat.