Xavi Tomasa i Meritxell Soler triomfen al primer cros de l’Ametlla de Merola postpandèmia

a deu anys que ningú trenca la barrera dels 32 minuts al cros de l'Ametlla de Merola, però aquest any Xavi Tomasa s'ha quedat a ben poc

Fa deu anys que ningú trenca la barrera dels 32 minuts al cros de l’Ametlla de Merola, però aquest any Xavi Tomasa s’ha quedat a ben poc. El berguedà va ser el guanyador de la primera edició que se celebra després de la pandèmia. I ho va aconseguir després d’un interessant frec a frec amb Youssef Taoussi, que va travessar la línia d’arribada mig minut després que Tomasa. Miki Soler va completar el podi, clavant el cronòmetre una mica per sobre dels 35 minuts.

En categoria femenina, la guanyadora també va fer una actuació històrica. Meritxell Soler es va endur la prova travessant meta en sisena posició absoluta, és a dir, només superada per cinc homes. Va completar els 10 quilòmetres en 38 minuts i 21 segons. La segona classificada va ser Laia Andreu, lleugerament per sobre dels 40 minuts, mentre que Elisabet Martín va completar el podi (41:38).

Pel que fa a la prova de 5 quilòmetres, Arnau Pujols va ser el vencedor masculí (18:20), mentre que Ariadna Garcia va ser la primera dona (21:22).

X