Un home de 71 anys mor atropellat a la C-62, a Santa Maria de Merlès

L'home va aturar el seu vehicle al voral de la carretera, va travessar i va ser atropellat per una furgoneta que circulava per l'altre carril

Accident mortal a la C-62 a Santa Maria de Merlès. Va passar aquest diumenge al vespre. Un home va aturar el seu vehicle al voral de la carretera per causes que encara s’estan investigant i va travessar la via. Mentre ho estava fent, va ser atropellat per una furgoneta que circulava per l’altre carril de la circulació. A conseqüència del xoc, l’home va morir, mentre que el conductor de la furgoneta va resultar il·lès.

Els fets van passar al punt quilomètric 21,5 de la C-62, a Santa Maria de Merlès. Els Mossos van rebre l’avís a les 20.52 i la víctima és A.V.E., de 71 anys i veí de l’Esquirol (Osona).

Arran de la incidència, que va obligar a tallar totalment la via, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies i efectius de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, són 127 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

X