Els Castellers de Berga completen dos castells de 7 a Sabadell i el primer pilar de 5 del curs

Els de la camisa blava tancaran la temporada del 10è aniversari amb dues diades: una a Granollers, el 6 de novembre, i la darrera, a Berga, el dia 12

Dos castells de 7 més al sarró. Els Castellers de Berga han descarregat aquest cap de setmana a Sabadell el 3 i el 4 de 7, a Sabadell. Va ser dissabte, dia 15, a la plaça Doctor Robert en una diada amb els padrins Castellers de Sabadell i també amb la Colla Jove de Castellers de Sitges.

La diada va començar amb dos pilars de 4 i va continuar amb el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb l’agulla descarregats. A la ronda final de pilars, va arribar la novetat: el primer pilar de 5 descarregat de la temporada. Per diverses circumstàncies, els Castellers de Berga no havien portat encara el pilar de 5 a plaça aquest any, tot i haver descarregat ja diversos castells de 7 pisos amb l’agulla al mig.

Els Castellers de Sabadell van descarregar el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7. La Jove de Sitges va descarregar el 3 i el 4 de 7 i el 5 de 6. Tot plegat per completar una diada àgil i amb bons castells.

Ara els de la camisa blava encara tenen dues diades abans de cloure la temporada el 10è aniversari. Diumenge 6 de novembre seran a Granollers en una actuació al costat dels Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers. I tancaran temporada a casa, amb una actuació el 12 de novembre, a la plaça de Sant Pere de Berga, en la 2a Diada Xavi Batriu.

https://twitter.com/cdberga/status/1581509119835770880
X