1.000 euros de multa per als dos responsables d’una rave a l’aire lliure a Borredà

Un dels responsables era el propietari del bosc on es va fer la festa, però no disposava de l'autorització administrativa corresponent

Carpa instal·lada a la zona de la rave de Borredà, el maig passat. CEDIDA PER MOSSOS

Els dos organitzadors d’una rave que es va fer al mig del bosc a Borredà, el maig passat, hauran de pagar 1.000 euros de multa cadascun per incomplir la normativa reguladora d’espectacles públics i activitats recreatives. Els Mossos van aturar la festa, van denunciar les dues persones organitzadores i també els propietaris de la vintena de vehicles que hi havia estacionats a la zona. Ara han arribat les primeres sancions, per als dos responsables.

Un dels responsables era el propietari del bosc on es va fer la festa, però no disposava de l’autorització administrativa corresponent. Aquests casos es consideren faltes greus i les multes van dels 1.000 als 10.000 euros. A més, en cas de ser reincident, la sanció pot enfilar-se fins als 20.000 euros.

Fonts dels Mossos d’Esquadra insisteixen que aquest tipus d’accions són denunciables i sancionables i que, incomplir la normativa, pot acabar suposant multes econòmiques importants, tant per a qui l’organitza com per a qui hi participa.