David Font anuncia que tornarà a presentar-se per alcalde de Gironella

Ha liderat l'Ajuntament els últims 12 anys, primer sota el paraigües de CiU i després amb el de Junts per Catalunya. Ara milita al PDeCAT -que ha partit peres amb Junts- anuncia que hi torna, però no revela encara la fórmula

En plena època d’anunci de candidats, era una de les grans incògnites de la comarca, però aquest dilluns ha quedat resolta: David Font repetirà com a alcaldable per Gironella. Això sí, anuncia que es presentarà, però no revela, de moment, sota quin paraigües ho farà, segons ha confirmat ell mateix a l’Aquí Berguedà.

Font va accedir a l’alcaldia sota les sigles de CiU, el 2010, a mig mandat, després de passar la primera meitat sent regidor de govern. El 2011 va guanyar les eleccions amb CiU i el 2015, va revalidar la vara. A les últimes municipals, es va presentar amb la fórmula Junts per Gironella, que penjava de Junts per Catalunya, i va tornar a guanyar. Però durant l’última legislatura Junts i PDeCAT han partit peres, Font és militant -i, de fet, un dels homes forts- del PDeCAT, i la fórmula de la pròxima candidatura és una incògnita, malgrat que avui s’hagi revelat que l’alcalde en seguirà sent la punta de llança.

Font ha anunciat que es presenta a la reelecció en un vídeo difós a les xarxes socials. Hi reivindica els 12 anys de feina al capdavant de l’Ajuntament i promet “la mateixa il·lusió que el primer dia”, “un projecte renovat” i “un equip de persones honestes, transversals i implicades”. La fórmula i els noms que l’acompanyaran, però, els deixa per a un altre episodi.

X