Descobreix les farmàcies més populars per comprar articles que facilitin la cura del nadó

Patrocinat

Entre les funcions de les farmàcies podem trobar l’elaboració i el subministrament de determinades fórmules, així com medicaments amb prescripció facultativa, però també l’assessorament i el seguiment dels tractaments recomanats per cada metge als pacients.

Actualment, les farmàcies subministren diversos articles i medicaments perquè puguis trobar el producte desitjat en un mateix lloc. En general, els portals web ofereixen una classificació per categories, les quals faciliten l’elecció de productes, així com un cercador intel·ligent per accedir directament al producte o article que es busca.

Quines són les categories de cerca més populars que ofereixen les farmàcies en línia?

Les farmàcies en línia disposen als seus portals web de múltiples categories, organitzades per facilitar el procés de cerca i selecció per part dels usuaris, entre les quals destaquen:

 • Secció de nadó i mare.
 • Secció de cosmètica i bellesa.
 • Secció de dietètica.
 • Secció d’higiene.
 • Secció de salut dental.
 • Secció de salut sexual.
 • Secció de medicaments i suplements.
 • Secció de marques reconegudes.

A quines farmàcies es poden adquirir productes i articles per a la cura del nadó?

Hi ha múltiples farmàcies que inclouen la secció de nadó i la mare, les quals disposen de diversos articles i productes per a la cura del nen i la mare, en un mateix lloc.

Si busques complements alimentaris i vitamines, a Farmàcia Market pots trobar múltiples opcions per a la cura del nadó i la mare, des d’accessoris, productes d’alimentació i articles d’higiene, així com suplements alimentaris especialitzats per reforçar el sistema immunitari de nens i adults, que fomenten el desenvolupament de l’escut de defenses de l’organisme per prevenir infeccions.

Sobre això, cal assenyalar que Inmunoferon és un dels complements alimentaris més populars i es ven en diverses presentacions: des de gotes pediàtriques, xarops per a nens, sobres en pols de fàcil dissolució amb aliments i begudes, així com en càpsules per a adults.

Pot ser consumit per nens a partir dels 2 anys i per adults; la seva composició està lliure de gluten i lactosa. Per a les presentacions en càpsules i sobres, el més recomanable és la ingesta de dues càpsules o sobres al dia, en adults; mentre que en nens, es recomana una càpsula o sobre al dia, juntament amb el menjar. En el cas de la presentació en gotes, la dosi recomanable és de 5 ml al dia.

Aquesta farmàcia ofereix cupons de descompte per a la primera compra, així com ofertes i promocions en articles i medicaments seleccionats.

D’altra banda, si busques accessoris per a la mare durant el període de lactància, el sacaleches de Farmàcia Baricentro és una de les millors opcions a escollir, és un aparell que permet l’extracció de llet materna de forma manual o elèctrica.

Els avantatges d’utilitzar aquest tipus d’accessoris durant el període de lactància consisteixen en l’increment i el manteniment de la producció de llet materna de forma natural, alleugerir el dolor dels pits inflamats i conductes obstruïts, així com estimular el mugró pla per propiciar una millor subjecció i ingesta per part del nadó.

En aquesta farmàcia pots trobar el tirallet que requereixis, segons el rang de preu i la marca que desitgis, entre les quals, destaquen:

 • Sacaleches Avent.
 • Sacaleches Dr. Brown.
 • Sacaleches Mam.
 • Sacaleches Medela.
 • Sacaleches Nuk.
 • Sacaleches Suavinex.

Aquesta farmàcia ofereix un catàleg variat d’ofertes mensuals, així com la visualització de productes nous, a més de descomptes, rebaixes i promocions als productes seleccionats.

Avui dia, és possible disposar en un mateix lloc de tot el necessari per a la cura del nadó i la mare, des d’accessoris, productes, medicaments i suplements. Consulta a les farmàcies en línia destacades i fes les compres que necessitis a la velocitat d’un clic.