Gaudeix d’un bon brunch a Barcelona a Barcino Food

Patrocinat

Barcelona és un gran destí per als amants del brunch. Hi ha un munt d’opcions delicioses que s’adapten a una gran varietat de gustos i pressupostos.

En aquest article s’exposaran alguns dels millors llocs per prendre el brunch a Barcelona i també abordarem per què els clients haurien d’incloure en el seu itinerari Barcino a Barcelona entre les principals opcions per gaudir d’aquesta experiència, que és cada vegada més popular.

On prendre el brunch a Barcelona?

A la ciutat hi ha molts cafès, restaurants i locals que ofereixen brunch. Aquestes cafeteries serveixen una gran varietat de plats per a l’esmorzar, com truites, torrades franceses, plats amb ou i molt més. També ofereixen begudes especials com mimoses i Bloody Marys. Aquí es poden trobar plats clàssics per al brunch, com truites, amanides, sandvitxos i gofres, tots ells elaborats amb ingredients locals. També hi ha tapes d’estil espanyol juntament amb plats tradicionals d’esmorzar, com ous Benedict i crepes.

Per què prendre el brunch a Barcelona?

Prendre el brunch a Barcelona és una experiència que cap persona que visiti la ciutat comtal s’ha de perdre. És una forma estupenda de començar el dia amb un àpat únic que combina gustos dolços i salats de tot el món.

Entre els llocs més especials per gaudir d’un brunch hi ha BarcinoFood, que compta amb excel·lents menús i un ambient espectacular per compartir amb amics i familiars. A més, qui coneix el món dels brunch, sap que sempre hi ha alguna cosa nova per tastar, independentment del tipus de cuina que es busqui o vingui de gust.

Varietat de brunch a Barcelona

El brunch és un àpat clàssic que molts gaudeixen. És la combinació perfecta d’esmorzar i menjar i ofereix el millor de tots dos mons. Tant si es prefereixen plats dolços com salats, Barcelona té moltes opcions per triar.

Plats dolços

Les persones llamineres estan de sort, perquè hi ha gran quantitat d’opcions dolces disponibles durant el brunch. Es poden preparar torrades franceses, gofres, crepes i truites amb temptadors ingredients com fruita fresca, sirope de xocolata, sucre glas, sirope d’arç i molt més. Per als que prefereixen alguna cosa una mica més lleugera per a l’estómac, el parfait de iogurt amb granola i mel és sempre una excel·lent elecció.

Plats salats

Per als que prefereixen plats salats per al brunch, també hi ha moltes alternatives. Des remenat d’ous fins a burritos, bagels amb salmó i formatge crema, sandvitxos i molt més. Hi ha infinites possibilitats pel que fa a plats salats per al brunch. Es podrà gaudir d’aquests plats amb beicon o salsitxes acabades de fer.

Begudes especials    

Cap menjar està complet sense una beguda. Quan es tracta de begudes per al brunch, hi ha diverses opcions clàssiques. Per descomptat, hi ha cafè i te, però si el que es busca és una cosa més especial, per què no provar combinats d’alcohol com refrescants mimoses o un Bloody Mary? O si el que es prefereix és una cosa sense alcohol, un batut o un suc acabat de fer seria l’indicat.

El brunch és un dels plaers més grans de la vida, així que per què no gaudir-lo a Barcelona? Amb tanta varietat de plats dolços i salats, així com de begudes especials, és fàcil entendre per què aquest menjar és tan popular des de fa tant de temps a la ciutat comtal, i molt perseguit pels visitants de totes les nacionalitats que l’escullen com el millor destí per gaudir per uns dies.

El millor és prendre el menjar entre les 10 i les 11 del matí, ja que així el cos té temps suficient per digerir correctament abans que arribi l’hora de dinar, sense que per això una persona se senti massa ple després; però cal recordar que cada persona és diferent.