El cap de Recursos Humans de l’Ajuntament plega després de dos endarreriments en el pagament de les nòmines

El regidor de Recursos Humans, Ramon Camps, ho ha explicat als mitjans poques hores després d'una reunió en què el comitè ha explicat la situació al personal

El cap de l’àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de Berga ha presentat la renúncia voluntària al lloc de treball després de dos endarreriments en poc més de mig any en el pagament de les nòmines als més de 170 treballadors de la casa.

El primer endarreriment va ser el mes d’agost i aleshores se li va enviar un primer avís en què se li recordava que el pagament de les nòmines era la principal prioritat de les seves funcions i també s’advertia que, si hi havia un segon endarreriment, se li obriria un expedient disciplinari. Aquest mes hi ha tornat a haver un endarreriment. Ho ha explicat en una atenció als mitjans el regidor de l’àrea de Recursos Humans, Ramon Camps, que ha rebut la renúncia voluntària per part del responsable de l’àrea aquesta mateixa setmana.

Camps ha assenyalat que va rebre la renúncia poques hores abans d’una reunió amb el treballador on ja tenia previst exposar-li la voluntat d’obrir-li l’expedient. El regidor considera que la falta era molt greu i, per tant, si l’expedient prosperava, podia acabar amb l’acomiadament del treballador.

Les explicacions del regidor Camps han arribat poques hores després d’una reunió del comitè amb tot el personal de l’Ajuntament. Se’ls ha convocat a les 2 del migdia d’aquest dijous a la Sala de Plens del consistori amb l’objectiu d’exposar-los la situació.

Camps també ha explicat als mitjans que ja hi havia previst convocar una plaça fixa per cobrir aquest lloc de treball. Ara, amb la renúncia voluntària del cap de Recursos Humans, l’Ajuntament té un mes de marge per cobrir el lloc abans que quedi vacant. “Era un tema que ja teníem clar que havíem de fer, amb renúncia o sense, però ara ens haurem d’espavilar més”, ha conclòs Camps.

X