El PSC insisteix en “el perill” que suposa l’obra inacabada a la Torre de la Petita

El regidor d'Urbanisme exposa que en els últims mesos s'han prioritzat altres accions, però confia poder encarregar aquest 2023 la part de l'actuació que l'empresa no va acabar en el seu moment

Les obres a la Torre de la Petita continuen ressonant al ple de Berga, i això que l’empresa que les havia de fer va deixar-hi de treballar fa més d’un any. Des d’aleshores, el PSC ha alertat del “perill” que suposen els elements inacabats i el material que hi ha quedat abandonat, i aquest dijous, al ple de febrer, el regidor Garcia ho ha tornat a posar sobre la taula. El representant socialista ha insistit que “s’hi ha de posar remei” i ha assegurat sentir “vergonya” per com està la zona.

En la rèplica, el regidor d’Urbanisme, Aleix Serra, ha recordat que en el seu moment es va identificar la feina que l’empresa va deixar a mig fer i aquesta part del contracte no es va pagar mai. Aquests diners -ha dit- han quedat reservats en una bossa i estan a l’espera de poder licitar de nou els treballs perquè es puguin enllestir. El regidor, això sí, ha admès que en aquests mesos s’ha prioritzat altres actuacions i que preveu incloure l’actuació en el pressupost del 2023 que l’executiu confia tirar endavant en les pròximes setmanes.

El regidor del PSC ha tancat el debat insistint que, mentre no es tornin a licitar els treballs, cal “prendre mesures concretes i correctes” perquè, segons diu, “tal com està ara, representa un perill”.

X