Pista poliesportiva d'Avià | AJUNTAMENT D'AVIÀ

Avià enllesteix els tancaments dels laterals de la pista poliesportiva coberta

Recta final a les obres de la pista poliesportiva d’Avià. Durant aquest mes, s’acabaran d’enllestir els tancaments dels laterals i els lluernaris de la coberta.

Els treballs han consistit a fer el tancament parcial vertical del perímetre de la pista per protegir l’espai interior. També s’han tancat parcialment les quatre façanes, per la part superior, a tocar del ràfec de la coberta, protegint el recinte però mantenint la ventilació natural permanent. A la coberta, s’ha fet un tancament calat que permet el pas de la llum i el vent, però que dificulta el pas de l’aigua de la pluja. S’han col·locat uns panells de lames d’acer galvanitzat que ocupen tota la dimensió de les obertures existents.

L’alcaldessa, Patrocini Canal, ha expressat la seva satisfacció perquè s’hagi pogut dur a terme la sisena fase d’obres d’aquest equipament. “Ens convenia molt tancar-lo pels laterals perquè quan plovia no el podíem utilitzar. Ara hem solucionat aquesta part”. També ha explicat que aquest equipament cada cop es fa servir més, no només per a la pràctica esportiva, sinó per altres activitats com les de l’escola Santa Maria d’Avià, activitats extraescolars o pels concerts de la festa major del municipi.

Un cop s’acabi aquesta fase, l’Ajuntament no preveu fer-hi noves actuacions a curt termini. L’alcaldessa ha dit que “perquè fos considerat un pavelló caldria fer el 100% dels tancaments, de manera que s’hauria de climatitzar per la calor i el fred. Això tindria un cost que l’Ajuntament no pot assumir”.

L’obra ha costat 204.465, 80 euros. D’aquests, 60.000 euros s’han pagat amb ajudes del Pla Únic d’Obres i Serveis (Puosc) de la Generalitat i la resta amb subvencions de la Diputació de Barcelona.

X