imatge d'arxiu

82 alumnes de l’alt Berguedà tornen a casa pel risc de nevada

El servei de transport escolar comarcal ha retornat a casa seva abans de l’hora prevista a 82 alumnes d’educació secundària de l’alt Berguedà per la previsió de més nevades en aquesta zona de la comarca. La mesura s’ha pres per evitar riscos davant d’una possible complicació de l’estat de la xarxa viària en cas de noves nevades al llarg del matí i amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris.

En concret, s’ha avançat el retorn a casa seva dels alumnes de Terradelles, Guardiola de Berguedà, la Pobla de Lillet, Castellar de n’Hug, Sant Julià de Cerdanyola, Gósol, Saldes i Vallcebre, de l’institut l’Alt Berguedà, ubicat a Bagà.

Pel que fa a educació primària, s’han anul·lat dues rutes: la que havia de transportar alumnes de Castellar de n’Hug a l’escola de La Pobla de Lillet i la de Saldes fins a Vallcebre, amb un total de 12 estudiants afectats. En aquest ja no s’ha prestat el servei d’anada sinó que s’ha suspès perquè a primera hora del matí ja nevava.

D’altra banda, i malgrat que a primera hora ha nevat i en alguns punts de l’alt Berguedà la neu ha començat a quallar, el servei de recollida de deixalles s’ha pogut dur a terme sense problemes.