Ot Ferrer, bronze al Mundial d’Esquí de Muntanya

Maria Costa, també dels Mountain Runners, també s'adjudica el bronze en categoria femenina; i Erola Rocias frega el podi en categoria sub-18

Maria Costa i Ot Ferrer, dels Mountain Runners, al Mundial d'Esquí de Muntanya. FEEC

D’això se’n diu començar un mundial amb bon peu. El berguedà Ot Ferrer ha pujat al podi del Mundial d’Esquí de Muntanya que aquesta setmana es disputa a Boí Taüll. Aquest dimarts es disputava la primera prova, l’esprint, i Ferrer ha acabat en tercera posició en categoria sub-23. La bagenca Maria Costa, també dels Mountain Runners del Berguedà, ha calcat el resultat de Ferrer i també ha pujat al podi sub-23.

A banda de Ferrer i Costa, fins a 17 catalans més busquen l’èxit al mundial d’esquí de muntanya, aquesta setmana. I els Mountain Runners n’hi porten un bon grapat. En categoria sub-18, Erola Rocias ha fregat el podi i ha acabat en quarta posició en l’esprint d’aquest matí. En sub-20, Ares Torra i Tomeu Comellas han estat sisens, Enric Baños ha acabat dotzè i Berta Guitart, quinzena.

El mundial s’allargarà fins diumenge, 5 de març. Avui s’ha disputat l’esprint; demà serà el torn de la vertical; dijous es disputarà la prova per equips; dissabte, la individual; i diumenge es tancarà el certamen amb els relleus mixtos.

X