Collages i pintura abstracta des del Berguedà

Patrocinat

Bymonicasworld és una galeria d’art online on trobem el treball de l’artista nascuda a Berga. Collages i quadres abstractes creats en un procés completament manual, dedicant a cada peça setmanes, inclús mesos.

La fantasia que trobem en els seus collages, plens de retalls de diferents formes, figures i colors, acompanyats de diverses tècniques mixtes, acaben creant unes obres completament noves, una espècie de fantasia.

En els seus quadres abstractes barreja diferents textures i composicions, donant com a resultat peces úniques on la voluntat conscient de barrejar diferents elements es pot veure reflectit en el que realment sentim quan els mirem.

L’artista s’expressa a través del collage, l’art abstracte i el dibuix, moguda per les emocions que li genera la figura femenina, el paisatge que l’envolta i el mar, presents a totes les seves peces.

“M’inspiro en records, colors, moments i entorns on he viscut”

Quadres creats al Berguedà que han viatjat a les parets d’arreu d’Europa i que no et deixen indiferent si vols l’exclusivitat d’una peça única.

X