Participants a l'homenatge a Jordi Cussà, a Berga. TONI SALES

Berga exalça totes les facetes de Jordi Cussà en un emotiu acte al Pavelló de Suècia

L'acte -impulsat per l'Ajuntament de Berga, Òmnium Berguedà i Edicions de L'Albí- també va servir per presentar un llibre inèdit de poesia de Cussà titulat 'A tres de quatre'

El Pavelló de Suècia va acollir aquest dissabte passat, 1 d’abril, l’homenatge a Jordi Cussà Balaguer, que va morir l’11 de juliol de 2021. Diverses persones van compartir anècdotes per conèixer les diferents facetes de l’autor com a dramaturg, escriptor, traductor, narrador i poeta.

L’acte -impulsat per l’Ajuntament de Berga, Òmnium Berguedà i Edicions de L’Albí– també va servir per presentar un llibre inèdit de poesia de Cussà titulat A tres de quatre i, posteriorment, es va fer un recital que va consistir en la lectura d’una selecció de dotzets del llibre, a càrrec de diversos membres d’Anònim Teatre i l’acompanyament musical de Xavier Guitó. El recital poètic va estar interpretat per Jaume Huch, Mª Antònia Pujol, Marcel Tuyet, Eva Sànchez, Núria Artero, Jaume Fígols, Carles Canal, Lydia Canals i Xavier Guitó.

L’esdeveniment va estar conduït per Dolors Clotet i hi van participar Eloi Escútia, Ignasi Montagut, Xavi Marginet, Eva Sànchez, Matthew Tree, Anna Camps, Llorenç Capdevila, Jordi Estrada, Jaume Huch i Eloi Bellés.

FE D’ERRATES. A la versió en paper de l’Aquí Berguedà d’abril, s’apunta erròniament que l’acte d’homenatge a Cussà va ser a la plaça de Sant Joan, i no al Pavelló de Suècia, i també que va ser impulsat per família i amics. L’esdeveniment va ser una iniciativa d’Edicions de l’Albí, l’Ajuntament de Berga i Òmnium, tal com relata aquesta notícia web.