El PP no aconsegueix fer llista a cap dels 31 municipis del Berguedà

El partit ha treballat en les últimes setmanes per presentar candidatura a la capital, però fonts de la formació expliquen que "cap dels afiliats ha mostrat predisposició a fer el pas de ser candidat"

López Noguera, l'home fort del PP a la comarca els últims anys, fa mesos que no actua com a coordinador de zona. MARC CANTURRI / ARXIU

El PP no es presentarà a les eleccions municipals al Berguedà. La formació ha treballat en les últimes setmanes per presentar una candidatura a Berga, però finalment ho ha acabat descartant perquè “cap dels afiliats ha mostrat predisposició a ser candidat”, han explicat fonts del partit a l’Aquí Berguedà.

El Partit Popular es va presentar en dos municipis fa quatre anys: a Berga i a Gironella. A Berga, els populars van postular-se amb una candidatura encapçalada per l’home fort del partit a la comarca des de fa anys, Joan Antoni López Noguera, però van treure 252 vots, insuficients per aconseguir una cadira al ple de l’Ajuntament. A Gironella, la llista del PP liderada per Julio Coll va aconseguir 23 vots i tampoc va entrar a l’Ajuntament.

Aquest any, però, no seran a les paperetes ni de Berga ni de Gironella. De fet, Joan Antoni López Noguera manté el carnet de partit, però s’ha apartat de la tasca política i ja no actua com a coordinador de la formació a la comarca. Ara qui fa aquesta tasca és l’alcaldable del partit a Vic, Pau Ferran.

X