Les eleccions del 28M a Montmajor: el duel dels sis vots

Maria del Mar Monell, l’alcaldessa, i Pep Algué, el cap de l’oposició, reediten la batalla del 2019, el resultat més ajustat de tot el Berguedà

Montmajor tornarà a tenir un cara a cara a les eleccions municipals. I, de fet, serà el mateix que fa quatre anys es va decidir només per sis vots. L’actual alcaldessa, Maria del Mar Monell, repetirà com a candidata d’ERC, mentre que Pep Algué, cap de l’oposició, encapçalarà novament la llista de Junts.

ERC es presenta com “un equip renovat, amb una sòlida formació i una viva motivació per dur a terme projectes importants pel municipi”. I Junts es defineix com “un partit de persones amb una sòlida experiència en gestió de la petita i la mitjana empresa en diferents àmbits arrelats al municipi”.

Això sí, tots dos coincideixen en les prioritats del pròxim mandat: la renovació del camp de futbol per instal·lar-hi gespa artificial i la millora de la xarxa de camins.

Candidats de Fem Poble-AM (ERC), per Montmajor. FEM POBLE – AM
Candidats de Junts per Montmajor. JUNTS