BeGI tanca una campanya “plena de traves” i promet “valentia, esforç i futur” si governa

Els independents presumeixen de ser la força que ha explicat "amb més claredat" els seus projectes i recalca que són "assumibles" i que "toquen de peus a terra"

Berga Grup Independent, l’única agrupació d’electors que es presenta a Berga, ha tancat campanya aquest divendres a la tarda amb un acte festiu a la Sala Casino on els membres de la llista han volgut agrair a totes les persones que han col·laborat en la campanya.

La candidata, Judit Vinyes, ha deixat clar que les últimes dues setmanes de cursa electoral han estat “plenes de traves”. Algunes, ja les sabien abans de començar, com la manca de fanals per penjar propaganda (n’han aconseguit una dotzena cedides per la CUP (10) i al PSC (2); i d’altres se les han anat trobant, com les complicacions per encaixar actes amb les hores en què els locals per fer-los tenien disponibles.

Tot i això, Vinyes s’ha mostrat convençuda de la feina feta aquestes dues setmanes. Ha presumit d’explicar “amb més claredat que ningú” els seus projectes, que ha definit com a “assumibles i que toquen de peus a terra”. Sobre la resposta que han tingut per part de la ciutadania, noten que han agradat especialment idees com la transformació del mercat, l’estació a la Font del Ros o l’aparcament a tocar de Cal Tonillo.

Si les urnes els permeten entrar a l’Ajuntament i governar, els independents prometen “valentia, esforç i projectes de futur”. Vinyes diu que prioritzaran la urbanització dels Pedregals i del torrent de Santa Eulàlia, el canvi de rumb per fer l’estació a la Rasa dels Molins i la sacsejada a l’interior i l’entorn del Mercat Municipal.

Sorpresa per “l’amiguisme” entre la CUP i Junts

Sobre els debats i el xoc d’arguments amb altres partits, a Vinyes li ha sorprès “l’amiguisme entre la CUP i Junts” i ha criticat que els dos partits majoritaris a l’Ajuntament s’han comportat -a parer seu- com si no hi haguessin més grups en la cursa electoral. Això sí, confia que diumenge les urnes trenquin el guió: “El dia 28 tots comencem amb zero vots”.